Love Shoot


Over the past years I have photographed preweddings (love shoots) for many couples from all over the world. I am specialized in prewedding photography in the Netherlands in places like Amsterdam, the iconic tulip fields and flower gardens of the Keukenhof and the windmill village of Zaanse Schans, but I will also travel with you for your destination prewedding shoot in other cities in Europe, such as Paris, London, Barcelona, Venice, Santorini, Prague or Rome.

Below are some of my favorite prewedding shoots I have photographed around Europe.

Loveshoot

Heb jij eigenlijk wek écht mooie foto’s van jezelf en je partner? Als je een gelukkige relatie hebt, dan wil je natuurlijk perfecte foto’s van jullie tweetjes hebben. Zeker als je bijna gaat trouwen. Misschien heb je wel wat leuke vakantiekiekjes, of een favoriete selfie die je een keer van jullie hebt gemaakt – Maar waarschijnlijk heb je geen professionele loveshoot foto’s. Op deze pagina leer alles wat je moet weten over hoe ik, als professionele fotograaf, een loveshoot van jou en je partner kan schieten.

Wat is een loveshoot?

Loveshoot zijn de mooie foto’s die geschoten worden een paar dagen voor de trouwdag. Dat betekent dat jullie al in je trouwkleren gefotografeerd worden. Zo krijg je dus hele mooie foto’s die je tijdens je bruiloft kunt laten zien aan je gasten – en die natuurlijk later ook in het fotoboek gaan komen.

Natuurlijk hoeven niet alle foto’s in je trouwkleren te zijn, je kunt ook een paar foto’s in meer casual kleding laten maken. Zodat je deze foto’s mooi op kunt hangen aan de muur of kunt inlijsten bij jullie thuis.

Uiteraard kun je voor de loveshoot zelf kiezen op welke locatie deze al plaatsvinden. Dat kan gewoon in Nederland – denk dan bijvoorbeeld aan een mooi plekje in Amsterdam, op het strand, op de heide, of op welke plek dan ook die een speciale betekenis heeft voor jullie.

Wat daarnaast ook kan, is dat je graag een foto wilt op een plek in het buitenland. Bijvoorbeeld een bepaalde stad aan de Middellandse Zee waar je vaak met zijn tweetjes op vakantie ben geweest, of misschien een andere stad die een speciaal plekje in jullie hart heeft.

Perfect voor pre-wedding foto’s of mooie foto’s van jullie als koppel

De loveshoot is dus perfect voor als je bijna gaat trouwen, maar wat ik tegenwoordig ook steeds vaker zie, is dat koppels gewoon een aantal hele mooie professionele foto’s van zichzelf willen. Ook daarvoor is de loveshoot natuurlijk perfect.

Voor meer inspiratie van hoe de loveshoot van andere koppels eruitziet, of om een indruk te krijgen van hoe ik werk wanneer ik een loveshoot schiet, neem dan een kijkje bij alle voorbeelden op deze pagina.

Neem contact op als je interesse hebt in een loveshoot!

Ga jij bijna trouwen, en wil je graag ontzettend mooie foto’s van jou en je partner – alvast in trouwkleding? Of wil je simpelweg een fantastische fotoshoot van jullie tweetjes? Dan is de loveshoot voor jou.

Je kunt contact met mij opnemen als je interesse hebt dat ik een loveshoot van jou en je partner zal schieten. Doe dit via mijn contactpagina, en ik zal snel contact met jullie opnemen zodat wij de perfecte loveshoot voor jullie kunnen organiseren!