Bruidsfotografie


Op deze pagina vinden jullie een aantal van mijn favoriete bruiloften die ik in Nederland en in het buitenland heb gefotografeerd.

Klik op een van onderstaande foto’s om de volledige bruidsreportage te bekijken.

Bruidsfotografie

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Dan zijn jullie bij mij, Dario Endara, aan het juiste adres. Ik ben een Amerikaanse bruidsfotograaf en woon sinds enkele jaren in Nederland. Sindsdien heb ik de bruiloft van vele bruidsparen vastgelegd, zowel voor bruiloften in Nederland als in het buitenland.

Binnen Nederland of daarbuiten

Iedereen wil natuurlijk op een droomlocatie trouwen. Dit kan in Nederland zijn, misschien in een mooie stad in Europa of een favoriete plek in Europa, zoals Toscane, Frankrijk of Ibiza. Ook als jullie trouwen in het buitenland ga ik graag met jullie mee! Kijk voor meer informatie op mijn portfolio van de destination weddings die ik in de loop der jaren heb gefotografeerd.

Vooraf aan de bruiloft

Als jullie na het bekijken van mijn portfolio enthousiast zijn geworden over mijn werk dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waarin we jullie wensen en eisen bespreken.  Ook jullie planning en dagindeling van jullie bruiloft komt dan direct ter sprake. Belangrijke fotomomenten nemen we samen door, evenals de personen die absoluut op de foto moeten. Ik denk hierin met jullie mee, geeft praktische tips en zal de juiste vragen stellen. Ik heb in de afgelopen jaren meer dan 250 bruiloften gefotografeerd en kan jullie daarom op weg helpen met de indeling van jullie bruiloft.

Willen jullie voorafgaand aan de bruiloft al eens foto’s laten maken van jullie samen? Kijk dan bij loveshoot voor meer informatie, overigens ook wel prewedding genoemd.

Tijdens de bruiloft

Het is belangrijk dat jullie je volledig op jullie gemak voelen. Ik zal tijdens deze mooie dag of dagen dichtbij jullie blijven, zo kan ik de mooiste momenten vastleggen, maar ik doe dit wel zo onopgemerkt mogelijk. Ik zorg ervoor dat jullie ontspannen op de foto komen te staan. Zo creëren we samen prachtige trouwfoto’s.

Na de bruiloft

Na de bruiloft ga ik verder aan de slag met het selecteren van de foto’s de nabewerking in de stijl zoals jullie de foto’s op mijn website zien. Het aantal foto’s is afhankelijk van het aantal uren dat jullie mij boeken. Hebben jullie interesse in een trouwalbum? Ook dat is mogelijk. Bij het Basic pakket krijgen jullie standaard een mini-album, maar ook grotere albums zijn mogelijk. Ik bied een ruime keuze aan verschillende trouwalbums aan, zowel in linnen als leer.  De keus is aan jullie. Kijk voor een volledig overzicht van alle trouwalbums die ik aanbied op deze pagina.