Bruidsfotografie


Gefeliciteerd met jullie verloving!  Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.  Op deze pagina vinden jullie een aantal van mijn favoriete bruiloften die ik in Nederland en in het buitenland heb gefotografeerd.

Klik op een van onderstaande foto’s om de volledige bruidsreportage te bekijken.

VOOR DE BRUILOFT

Als jullie na het bekijken van mijn portfolio enthousiast zijn geworden over mijn werk dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in bij mijn studio in Veghel zodat we jullie wensen kunnen bespreken.  Ik denk graag met jullie mee en geef jullie praktische tips. Ik heb in de afgelopen jaren meer dan 250 bruiloften gefotografeerd en kan jullie daarom goed op weg helpen met de indeling van jullie bruiloft.

Willen jullie voorafgaand aan de bruiloft al eens foto’s laten maken van jullie samen? Kijk dan bij loveshoot voor meer informatie.

TIJDENS DE BRUILOFT

Het is belangrijk dat jullie je tijdens jullie bruiloft volledig op het gemak voelen. Ik zal tijdens jullie bruiloft de mooiste momenten vastleggen, maar ik doe dit wel zo onopgemerkt mogelijk. Ik zorg ervoor dat jullie ontspannen op de foto komen te staan. Zo creëren we samen prachtige trouwfoto’s.

NA DE BRUILOFT

Na de bruiloft ga ik verder aan de slag met het selecteren van de foto’s en de nabewerking in de stijl zoals jullie de foto’s op mijn website zien. Het aantal foto’s is afhankelijk van het aantal uren dat jullie mij boeken. Hebben jullie interesse in een trouwalbum? Ook dat is mogelijk. Ik bied een ruime keuze aan verschillende trouwalbums aan, zowel in linnen als leer.  De keus is aan jullie. Kijk voor een volledig overzicht van alle trouwalbums die ik aanbied op deze pagina.

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Iedereen wil natuurlijk op een droomlocatie trouwen. Dit kan in Nederland zijn, maar misschien gaan jullie wel trouwen in het buitenland in bijvoorbeeld Italië, Frankrijk, Spanje of ergens anders in Europa. Als jullie van plan zijn om te trouwen in het buitenland dan ga ik natuurlijk graag met jullie mee! Kijk voor meer informatie op mijn portfolio van de destination weddings die ik in de loop der jaren heb gefotografeerd.