Bruidsfotografie


Hieronder een aantal van mijn favoriete bruiloften.

Below are some of my favorite weddings. Click on an image to view all the photos.

Bruidsfotografie

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Dan zijn jullie bij mij, Dario Endara, aan het juiste adres. Ik ben een Amerikaanse bruidsfotograaf en woon sinds enkele jaren in Nederland. Sindsdien heb ik de bruiloft van vele bruidsparen vastgelegd, zowel binnen Nederland als wereldwijd.

Binnen Nederland of daarbuiten

Tegenwoordig zijn er steeds meer stellen die graag op hun droomlocatie trouwen. Dit kan in Nederland zijn, misschien in een mooie stad in Europa of een favoriete plek in Europa, zoals Toscane, Frankrijk of Ibiza. Maar er zijn ook steeds meer mensen die naar de andere kant van de wereld reizen omdat ze daar graag willen gaan trouwen. En ik ga dan graag mee! Kijk voor meer informatie over destination weddings op de betreffende pagina.

Vooraf aan de bruiloft

Vooraf kijken we of het klikt tussen ons. We plannen een kennismakingsgesprek in waarin we jullie wensen en eisen bespreken. Tijdens dit gesprek kunnen we gewoon eens kennismaken. Ook jullie planning en dagindeling van jullie bruiloft komt dan direct ter sprake. Belangrijke fotomomenten nemen we samen door, evenals de personen die absoluut op de foto moeten. Ik denk hierin met jullie mee, geeft praktische tips en zal de juiste vragen stellen.

Wil je overigens vooraf aan de bruiloft al eens foto’s laten maken van jullie samen? Kijk dan bij loveshoot voor meer informatie, overigens ook wel prewedding genoemd.

Tijdens de bruiloft

Het is belangrijk dat jullie je volledig op jullie gemak voelen. Ik zal tijdens deze mooie dag of dagen dichtbij jullie blijven, zo kan ik de mooiste momenten vastleggen. Door tijdens deze dag of dagen met jullie mee te lopen, ook tijdens de extra bijzondere momenten, kan ik alle waardevolle momenten goed vastleggen. Natuurlijk zorg ik ervoor dat jullie ontspannen op de foto komen te staan. Zo creëren we samen prachtige trouwfoto’s.

Na de bruiloft

Na de bruiloft ga ik verder aan de slag met het selecteren van de foto’s en eventueel het bewerken. Het aantal foto’s is afhankelijk van het aantal uren dat jullie mij boeken. Hebben jullie interesse in een trouwalbum? Ook dat is mogelijk. Ik bied een ruime keuze aan verschillende trouwalbums aan, zowel in linnen als leer. De keus is aan jullie. Kijk voor een volledig overzicht van alle trouwalbums die ik aanbied op deze pagina.

Veel gestelde vragen aan mij als bruidsfotograaf

Vanaf hoe laat ben jij als bruidsfotograaf ongeveer aanwezig? Ik begin met fotograferen op het moment dat jullie beginnen aan de voorbereidingen. Zo kan ik het aantrekken van de trouwjurk, het aantrekken van het trouwpak en nog veel meer prachtig vastleggen. Dit levert achteraf prachtige trouwfoto’s op.

Is er een maximum tijd tot wanneer je komt fotograferen? Dit is volledig aan jullie. Als jullie willen dat ik héél de dag vastleg, dan ben ik heel de dag aanwezig. Van de voorbereidingen tot het trouwfeest in de avond. Dit zullen we bij een eerste contact of afspraak bespreken.