Destination weddings


Naast de bruiloften die ik in Nederland fotografeer, vind ik het ook erg leuk als jullie gaan trouwen in het buitenland. Ik reis dan ook graag met een bruidspaar mee voor een destination wedding in Europa of soms ver daarbuiten. Ik heb al destination weddings gefotografeerd in Amerika, St. Maarten, Zanzibar, Oostenrijk, Frankrijk, Belgie en Duitsland, maar reis ook graag met jullie mee naar bijvoorbeeld Spanje, Italie of Griekenland. Op deze pagina vinden jullie een aantal van de destination weddings die ik wereldwijd gefotografeerd heb.

———————————–

Besides photographing weddings in the Netherlands, I also love traveling with couples to their destination wedding abroad. I have already photographed destination weddings in the USA, St. Maarten in the Caribbean, Zanzibar, Austria, Belgium, Germany and France. I would love to travel with you and capture your amazing destination wedding!