Destination weddings


Naast de bruiloften die ik in Nederland fotografeer, vind ik het ook erg leuk als jullie gaan trouwen in het buitenland. Ik reis dan ook graag met een bruidspaar mee voor een destination wedding in Europa of soms ver daarbuiten. Ik heb al destination weddings gefotografeerd in Amerika, Mexico, St. Maarten, Zanzibar, Engeland, Oostenrijk, Frankrijk, Belgie, Italië (Toscane), Spanje en Griekenland.  Op deze pagina vinden jullie een aantal van de destination weddings die ik wereldwijd gefotografeerd heb. Als jullie van plan zijn om te gaan trouwen in het buitenland, neem dan contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

———————————–

Besides photographing weddings in the Netherlands, I am also available for destination weddings abroad. Some of the weddings I have shot have taken place in the U.S., Mexico, St. Maarten (Caribbean), Zanzibar, U.K., Austria, France, Belgium, Italy (Tuscany), Spain and Greece. So if you are planning on getting married abroad, feel free to contact me so we can discuss the plans for your destination wedding!